e
Banner

Etiketler: aysem ulusoy



UTİKAD: Deprem için lojistik imkanlar seferber edildi


Yayın: 13-02-2023
Kategori: Lojistik

Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremin ardından Uluslararası Taşımacılık ve Lojistik Hizmet Üretenleri Derneği UTİKAD’ın kurduğu Afet Koordinasyon Masası aracılığıyla koordine olan dernek üyeleri, ülkenin dört bir yanından afet bölgesine yardımların ulaştırılması için yoğun çaba gösteriyor. 




Ayşem Ulusoy: 2024-2026 yatırım programı sektörümüze umut verdi


Yayın: 19-09-2023
Kategori: Lojistik

2024-2026 Dönemi Yatırım Programı Hazırlıkları Genelgesi ile ulaştırma yatırımlarının da 3 yıllık yol haritası belli oldu. 2024-2026 Dönemi Yatırım Programı’nı değerlendiren UTİKAD Yönetim Kurulu Başkanı Ayşem Ulusoy, "Programda yer alan maddeleri sektörümüz için çok olumlu buluyoruz. Önemli bir coğrafyada yer alan ülkemizin bu maddeler ışığında sürdürülebilir büyümesini hızla devam ettireceğini düşünüyoruz" diye konuştu.




Karadeniz ülkelerinden lojistikte yeni iş birliği hamlesi



Türkiye’nin dönem başkanı olduğu Karadeniz Ekonomik İşbirliği Örgütü (KEİ) İş Konseyi tarafından Lojistik İş Birliği Çalıştayı 24 Ekim 2023 tarihinde DEİK Merkezi’nde düzenlendi. Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu (DEİK) ve Uluslararası Taşımacılık ve Lojistik Hizmet Üretenleri Derneği (UTİKAD) iş birliği ile gerçekleşen çalıştaya, Türkiye ile birlikte 13 üye ülkenin sekizinden iş insanları ve sektörün önde gelen isimleri katıldı.